Historie

Historie

Willem is een echte babyboomer. Enige jaren na de oorlog geboren, kreeg hij nog een vrije opvoeding en bracht hij zijn jeugd door tijdens de woelige jaren zestig. Na zijn schoolopleiding (Mulo) was er geen studie aan hem besteed en startte hij gelijk fulltime in het auto en carrosseriebedrijf van zijn vader. Nam op jonge leeftijd wegens ziekte van zijn vader noodgedwongen een gedeelte van het bedrijf over en werkte vanaf deze dag geheel zelfstandig. Uiteraard werd er in de avonduren veel tijd besteed aan extra scholing!

“Ik doe wat ik leuk vind om te doen”

Als je met Willem het gesprek aan gaat dan hoor je een verhaal met ongebreideld optimisme. Niet alleen beroepsmatig maar ook voor zijn plezier nam hij plaats in dealerverenigingen van verschillende automerken en zag ook toen al een groot deel van de wereld. Na verloop van tijd had hij het autowereldje wel gezien en stortte hij zich met veel enthousiasme op de staalwereld. Want men zegt wel eens: iemand die auto’s kan verkopen kan alles verkopen.

Pionieren

In een tijd dat Internet en mobiele telefoons nog niet bestonden hield Willem zich al bezig met opzetten van export voor verschillende bedrijven naar diverse Oostbloklanden. Met al zijn contacten deelde hij veel kennis en bouwde hij vele zakelijke maar vooral vriendschappelijke relaties op waar mee nog steeds contact mee wordt onderhouden.

Vrijheid

De laatste 5 jaar werkte Willem met nimmer aflatende enthousiasme als werknemer bij TW Steel gewerkt in de horlogebranche. Het vrije ondernemerschap is echter een gevoel van vrijheid en dat is de reden dat hij nu weer voor iedereen beschikbaar komt. Beschikbaar als een partner, een partner die overal inzetbaar is en voor alles openstaat.